Op vijf februari hebben we met de VSO TP groepen het Rijsmuseum in Amsterdam bezocht. In het museum hebben we een workshop gevolgd en veel schilderijen bekeken. Vier leerlingen uit TP2 hebben een kort verslagje geschreven.

rijksmuzeum3

Naar Amsterdam!

We gingen met de bus naar Amsterdam naar het rijksmuseum
Workshop we hebben een schatkaart gemaakt ook hebben we zelf inkt gemaakt kroontjespen
Nachtwacht is een mooi schilderij

Mark Geertsema

Wij gingen gisten naar Amsterdam met school met de bus we gingen naar rijk museum was leuk we gingen eten wij kregen ook een rond leiding en wij hadden ook een schatkaart gemaakt van de boot naar de VOC.

Sven Veldman

rijksmuzeum4

Ik ging inkt maken en toen onze schatkaart maken met inkt schrijven. Toen gingen wij in de museum toen gingen wij naar de schilderijen kijken toen moesten wij overteken wat we zagen op de schilderijen. Toen gingen we naar de boten en borden en naar de vazen kijken.
En we gingen in de wacht pauze eten en drinken toen we klaar waren toen moesten wij wachten dat wij verder konden gaan toe gingen wij op de bank zitten wachten.

We zaten eerst in de bus toen moesten wij 2 uurtjes zitten maar we dachten dat wij niks mochten eten en drinken maar dat mochten toch wel in de bus en ik zat naast Wendy de heen weg en de terug weg en we gingen kletsen en lekker eten.
En we hebben lekker buiten gespeelt toen we in de bus gingen en dat was ook super leuk en gezellig en ik veel bijna in de bus toen wij naar terug naar school gingen in slaap maar net niet.
En de dag was mooi.

Kelly TP2

Amsterdam 5 februari

We gingen met de bus naar Amsterdam.
Ik vond de schilderijen heel mooi in het rijksmuseum.
En ik heb een echt schilderij van rembrand van rijn gezien. Het gebouw was heel groot en de ramen waren beschilderd.
en we hebben ook nog ons eigen schatkaart gemaakt . met een kronenpen en dat was niet makkelijk om mee te schrijven. en we hebben zelf inkt gemaakt. De gids die ons rondleidde leek zelf wel op rembrand van rijn.
en we waren nog naar buiten geweest en toen kwam de bus der aan en toen gingen we terug.
Ik ben nog op de foto geweest met de schilderijen.
dit was mijn verhaal van Amsterdam .

Silas tp2

rijksmuzeum2