Een aantal weken geleden hebben de leerlingen van de TP-groepen een bezoek gehad van “Club Grote Beer”. Deze club is ontstaan ter herinnering aan Jeffrey de Lange. Deze oud-leerling van de Boslust is helaas op jonge leeftijd overleden. Jeffrey was gek van piratenmuziek. Om Jeffrey en zijn liefde voor de muziek te blijven herinneren organiseert “Club Grote Beer” elk jaar een groot feest in Vroomshoop.

grote2

Tijdens dit feest wordt er altijd geld ingezameld. Dit geld gaat dan naar een goed doel die direct met Jeffrey te maken heeft gehad. Dit jaar heeft “Club Grote Beer” ervoor gekozen om de TP-groepen een cadeau aan te bieden. Dit werd een Playstation 4!
In aanwezigheid van o.a. de moeder en zus van Jeffrey is de Playstation officieel in gebruik genomen door een heuse race tussen Bart (leerling) en Manon (zus Jeffrey).

grote3


Wij willen “Club Grote Beer” ontzettend bedanken hiervoor. Een bijzonder cadeau wanneer je de achterliggende gedachte goed bekijkt.
Dit jaar is er weer een groot feest in Vroomshoop van 12 t/m 15 april! Wellicht de moeite waard voor een liefdevol bezoek!

grote1