Welkom op de nieuwspagina van de SO groepen.

Alle SO groepen van de Boslust plaatsen hier regelmatig leuke updates met een of meer foto's.

5 december, wat een feest op de boslustschool. Sinterklaas kwam met een brandweerauto aan. Hij had twee pieten mee: grote piet en kleine piet. Na het grote onthaal buiten, kwam Sinterklaas gelijk bij ons in SO blauw, toen we het lied ‘Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht’ zongen. Wat een geluk!

sinterklaassoblauw


In de klas hebben alle kinderen Sinterklaas een hand gegeven. Van de pieten kregen ze allemaal pepernoten. Stralende gezichten. Met elkaar hebben we het lied: Zie ginds komt de stoomboot gezongen en sinterklaaskapoentje. In de pakjeskamer was de keuze reuze. Toch konden alle kinderen snel een keuze maken. Het cadeau werd in de pakjeskamer ingepakt… Bij iedereen heeft het papier er een paar tellen omgezeten, want wat is er leuker om in de klas de cadeautjes aan elkaar te laten zien en er mee te spelen?!

Meer foto's staan in het SO fotoboek op deze site.

We kijken terug op een prachtig Sinterklaasfeest.

Er staan veel foto's van allerlei SO Geel activiteiten op deze site. Bekijk ze hier.

schoolreissogeel

Dinsdag 4 juli is SO blauw met de trein naar Gramsbergen gegaan.

treinsoblauw

Daar hebben we onze boterham gegeten, lekker gespeeld en daarna gingen we met de trein weer terug naar Ommen

Op dinsdag 4 juli werden we om kwart voor 9 opgehaald met 2 dubbeldekkers. We gingen met bijna de hele school naar de Clini clowns in Deventer. Wat was het geweldig en wat hebben we genoten!

cliniclowns

Clini clowns: heel erg bedankt voor de super ochtend!

De foto's van dit dagje uit staan in het fotoboek van de SO.

Eindelijk was het zover: schoolreis van SO rood. De kinderen hebben de nachten afgeteld…..4,3,2,1,0…. We gingen rond kwart over 9 richting Stegeren: naar Boer Kremer. Daar mochten we de boerderij bekijken en kregen we melk en kaas. We mochten ook in de tractor zitten van de boer en hebben de koeien gevoerd. Tot slot gingen we zelf kruidenboter maken en even proeven. MMMM.. heerlijk!

Daarna reden we richting Camping De Kleine Wolf: naar speeltuin de Wolventuin. De kinderen mochten spelen klimmen en klauteren. Ze hebben genoten. Tussen de middag patat en ranja en ’s middags nog een heerlijk raket ijsje.

SOrood

Om 4 uur waren we weer terug op school en hebben de vaders en moeders de kinderen opgehaald. We kijken terug op een geslaagd schoolreisje en de kinderen hebben genoten ( en de juffen ook)

De foto's van dit schoolreisje staan in het SO fotoboek op deze site.

Veel klassen uit de onderbouw zijn al op schoolreisje geweest. De meeste foto's staan al op de site!

sooranje

Bekijk de foto's in het fotoboek.